Увага! Cайт не оновлюється

22 серпня 2019, 10:53 ( Секретаріат Комісії )

Суд закрив справу про банкрутство ПАТ «Центренерго»

Господарський суд міста Києва припинив провадження у справі про банкрутство ПАТ “Центренерго”. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник Фонду держмайна України Віталій Трубаров. Суд задовільнив клопотання Фонду державного майна, відповідно, справа про банкрутство закрита. “Центренерго підлягає приватизації і Фонд робить все задля його успішного продажу”, – написав Трубаров.

Він висловив сподівання, що невдовзі також буде знято забезпечення у справі Окружного адміністративного суду Києва за позовом ТОВ «Укрдонінвест», яким Фонду заборонено здійснювати будь-які дії щодо приватизації “Центренерго”.

 Детальніше читайте за посиланням: mind, finance

Інформаційно:  Уряд 16.01.19 включив товариство до переліку об’єктів великої приватизації на 2019 рік. Але 22.05.19 Окружний Суд міста Києва заборонив приватизацію ПАТ "Центренерго". Термін дії оцінки пакета акцій закінчується 30 вересня 2019. У Меморандумі з МВФ міститься норма про приватизацію ряду великих компаній протягом 2019 року. Згідно з документом, продажі ПАТ "Центренерго", ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська",  ПрАТ "Індар" і "Президент-готель" повинні були відбутися у першій половині 2019 року.