Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

28 січня 2019, 15:13

Суд знову не розблокував роботу інвестиційних радників на 5 підприємствах великої приватизації

"Шостий апеляційний адміністративний суд, який своїм рішенням міг розблокувати процес затвердження Кабінетом Міністрів інвестиційних радників на 5 підприємствах великої приватизації, відмовив Фонду державного майна в задоволенні апеляційної скарги. Апеляційну скаргу компанії Pericles Global Advisory, яка перемогла в конкурсі на інвестиційного радника Одеського припортового заводу, суд взагалі залишив без розгляду."- написав на своїй сторінці у Facebook керівник ФДМУ Віталій Трубаров.
Також він додав: "Дивина - дві компанії подали нікчемний позов, з надуманими звинуваченнями, судові засідання пропускають або заявляють відводи суддям, і вже вдруге суд їх підтримує.
Фонд неодмінно подасть касацію, але це додаткові втрати часу, це підприємства, які простоюють і здешевлюються, це працівники, які не отримують зарплати. Це точно не на користь держави, але це відбувається."
 Інформаційно: Затвердження результатів конкурсу (який відбувся ще восени 2018 року) щодо відбору інвестиційних радників п’яти великих підприємств, а саме: ПАТ «Одеський припортовий завод», ПрАТ «Індар», ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія», ДП «Завод Електроважмаш» і ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська» заблоковано рішенням шостого апеляційного адміністративного суду.