Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

30 листопада 2018, 16:44

Як розблокувати процес підготовки ПАТ «ОПЗ» до приватизації

   Судове засідання Київського адмінсуду, яке могло розблокувати затвердження Кабінетом Міністрів України інвестиційних радників на 5 підприємствах великої приватизації, в тому числі, і на Одеському припортовому заводі,  перенесли на 11 грудня 2018.
   Як розблокувати процес підготовки ПАТ «Одеський припортовий завод» до приватизації та запустити виробництво – сьогодні, 30 листопада 2018, було обговорено з Міністром Кабінету Міністрів України,  президентом компанії Pericles Global Advisory Ребваром Берзінджі, який є інвестиційним радником ПАТ «ОПЗ», Офіс реформ КМУ, представником посольства США Натаном Рінгером та керівником ФДМУ.
   Надважливе завдання – затвердження  Урядом радника, відновлення роботи заводу і вирішення питання боргу ПАТ «ОПЗ» перед НАК «Нафтогаз» задля запуску виробництва міндобрив. Ребвар Берзінджі наголосив, що зараз ситуація на ринку покращилася і продукція ПАТ «ОПЗ» буде конкурентною.
    Довідково: Переможцем конкурсу щодо визначення радників у процесі приватизації ПАТ «Одеський припортовий завод» у липні 2018 стала компанія Pericles Global Advisory LLC, яка заснована в 2012 році, є приватною інвестиційною та фінансовою консультаційною компанією, яка базується в Нью-Йорку з філіями та консультативними представництвами в Лондоні. Pericles зосереджується на двох основних напрямках бізнесу: «Стратегічні інвестиції» та «Спеціальні ситуації», а також консультації з питань корпоративного та проектного фінансування.