Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

24 жовтня 2018, 09:40

Конкурс з продажу Центренерго можливий якщо подано заяви не менш як двох учасників

Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням затвердив умови продажу державного пакету акцій ПАТ "Центренерго". Аудиторсько-консалтингова компанія Ernst & Young, що є радником з підготовки до приватизації ПАТ «Центренерго», оцінила 78,3% державний пакет акцій підприємства у 5,985 млрд гривень. 

Конкурс з продажу можливий лише у разі, коли для участі у конкурсі подано заяви не менш як двох учасників.

Покупець буде зобов’язаний:

Зберегти встановлену потужність кожної теплоелектростанції товариства на рівні не меншому, ніж той, що існував до придбання.

Дотримуватися ліцензійних умов у сфері електроенергетики, виробництва і транспортування.

Надавати пріоритет вугіллю, який видобувається на підконтрольній території.

Мати гарантований запас вугілля на складах та резервного палива для забезпечення операційної безпеки постачання.

Сплатити до державного бюджету дивідендів у розмірі 30 відсотків прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2018 році.

Не звільняти протягом шести місяців працівників і в повному обсязі виконувати умови колективного договору протягом строку його дії.

Дотримуватися вимог природоохоронного законодавства, зокрема, протягом року розробити план виконання висновків екологічного аудиту.

Утримувати об’єкти споруд цивільного захисту, які у процесі створення товариства не увійшли до його статутного капіталу, але залишилися на балансі товариства.