Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

13 вересня 2018, 16:30

Чи є порушення при відборі радників для великої приватизації ?

  До Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації надійшла низка звернень з приводу допущених порушень під час відбору радників для приватизації об’єктів великої приватизації.  

     «Одне з того, що я можу вже сказати, не вдаючись в подробиці, що незрозумілий був вибір радників при однаковій кількості балів. Наприклад, дві людини однаково здали екзамен, то чому одному ставлять п’ять балів, іншому - також п’ять, але беруть на роботу першого? Тобто оцінки однакові, але надається перевага. До того ж перевага не тим, хто має світове ім’я, а перевага незрозумілим обличчям нашого політикуму» -Ігор Лапін, народний депутат- перший заступник Голови Спеціальної контрольної комісії з питань приватизації.

    На найближчому засіданні - 20 вересня 2018 року - Комісія планує розглянути питання щодо можливого порушення законодавства під час проведення конкурсів з відбору інвестиційних радників з підготовки до приватизації об’єктів великої приватизації.