Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

12 вересня 2018, 17:51

Прозора та чесна приватизація може стати джерелом інвестицій

У Харківський області знаходиться 3 об’єкта «великої» приватизації : АТ «Турбоатом», ДП «Завод «Електроважмаш», АК «Харківобленерго» та 9 підприємств «малої» приватизації (серед них – «Український державний інститут по проектуванню заводів важкого машинобудування», ЄМК державного підприємства «Завод «Радіореле», ЄМК Харківського хлібозаводу №1.  

Харків’яни бажають бачити інвестора-покупця державних підприємств незалежним від політичних кіл, не росіянином, з прозорим та зрозумілим фінансовим станом. Прозора та чесна приватизація може стати джерелом інвестицій, зростання добробуту громадян, створення нових робочих місць, вона дозволить звільнити державні підприємства від корупції, підвищити ефективність цих підприємств та матиме позитивний соціальний ефект від їх продажу.

 Про які ще очікування та ризики від приватизації держпідприємств дізнався Центр економічної стратегії, який провід дослідження - читайте за посиланням: Центр.