Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

03 вересня 2018, 17:53

Підписано договори з інвестиційними радниками

 Між ФДМУ та інвестиційними радниками для підготовки першої черги підприємств зі списку великої приватизації підписано договори.

    Сьогодні ФДМУ підписав договір з компанією  «KPMG Україна» в складі консорціуму Baker McKenzie, Henniger Winkelmann Consulting для підготовки ДП «Завод «Електроважмаш».

   Підписано договір з «Конкорд Консалтинг» в складі консорціуму KPMG, "Бюро Маркуса", Redcliffe Partners, яка готуватиме до приватизації ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», ПрАТ «Президент Готель» та ПрАТ «Індар».

   Також підписали договір з «BDO корпоративні фінанси» в складі консорціуму Baker McKenzie, Baker Tilly Ukraine та ASSET EXPERTISE, яка готуватиме ПАТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія».

    Минулого тижня було підписано договір з компанією Pericles Global Advisory, яка перемогла на конкурсі в складі консорціуму з White & Case LLP, Kinstellar, KPMG Ukraine та SARS Сapital для підготовки ПАТ «ОПЗ»

  7 вересня відбудеться перший етап відбору інвестиційних радників для ВАТ «Оріана», ПАТ “Азовмаш”, ПАТ “Сумихімпром”, “НАК “Украгролізинг”, АТ “Херсонська ТЕЦ”, АТ “Дніпровська ТЕЦ”, ПАТ “Криворізька теплоцентраль”, ДП“Сєвєродонецька теплоелектроцентраль”.