Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

31 липня 2018, 17:38

Обрано радників для підготовки до приватизації трьох об’єктів великої приватизації.

Сьогодні ФДМУ було проведено конкурс з відбору радників для підготовки до приватизації та продажу пакетів акцій  трьох об’єктів великої приватизації.

Переможці конкурсів щодо визначення радників у процесі приватизації:

ПАТ «Одеський припортовий завод» - компанія Pericles Global Advisory LLC, яка заснована в 2012 році, є приватною інвестиційною та фінансовою консультаційною компанією, яка базується в Нью-Йорку з філіями та консультативними представництвами в Лондоні. Pericles зосереджується на двох основних напрямках бізнесу: «Стратегічні інвестиції» та «Спеціальні ситуації», а також консультації з питань корпоративного та проектного фінансування.

ПрАТ «Президент Готель» та ПрАТ «Індар» - компанія «Конкорд Консалтинг», що входить до групи «Конкорд Капітал». Група компаній Concorde Capital з 2004 року є провідною інвестиційною компанією України, що надає повний спектр послуг з інвестиційного банківського обслуговування та торгівлі цінними паперами.

Загалом у списку “великої приватизації” на цей рік знаходяться 23 об’єкти. Залишається ще для 19 підприємств обрати радників і розпочати процес їх підготовки до приватизації.

Довідково: 05.07.2017 відбувся конкурс з відбору радника для підготовки до приватизації та продажу пакета акцій ПАТ «Центренерго» розміром 78,289%.  Кабінет Міністрів України затвердив радником переможця конкурсу – компанію Ernst & Young Polska spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Corporate Finance sp. k. (Республіка Польща).