Увага! Cайт не оновлюється

28 лютого 2019, 17:16 ( Комісія )

28 лютого 2019 року у Спеціальній контрольній комісії ВРУ з питань приватизації відбулася робоча нарада

Сьогодні, 28 лютого 2019 року, в Спеціальній контрольній комісії ВРУ з питань приватизації відбулася робоча нарада з розгляду наступних питань :
       про інформацію ФДМУ щодо переліків об’єктів великої та малої приватизації, які підлягають приватизації у 2019 році;
       щодо захисту інтересів держави та подальшого розвитку Запорізького титано -магнієвого комбінату (ЗТМК).
     
У нараді взяли участь народні депутати України: Ігор Лапін, Павло Різаненко, Геннадій Чекіта, Олександр Нечаєв, керівництво Фонду державного майна України,  відповідальні працівники  Кабінету Міністрів України, Мінфіну, Мінюсту.
   
    Під час наради було заслухано інформацію Фонду державного майна України щодо формування переліків об'єктів приватизації на 2019 рік. На сьогодні Фондом затверджено переліки об'єктів малої приватизації, до яких включено 792 об'єкта. Кабінетом Міністрів України затверджено перелік об'єктів великої приватизації, до якого увійшло 21 підприємство.

   
    Також заслухано інформацію Фонду та Мінюсту щодо ситуації, яка склалася на ЗТМК. За ініціативою ФДМУ було створено міжвідомчу робочу групу для визначення потенційного органу управління майном підприємства після повернення у державну власність та вирішення інших проблемних питань, пов’язаних з його діяльністю.