Увага! Cайт не оновлюється

24 липня 2018, 12:16 ( Секретаріат Комісії )

Уряд внес зміни до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

Уряд України виключив державний концерн "Укрторф", ПАТ "Київський радіозавод" і державне науково-виробниче підприємство (ДНВП) "Електронмаш" з переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

Відповідну постанову Кабінету Міністрів №555 від 21 лютого опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр" 21 липня.

Згідно з ним, до цього списку також внесені держпідприємство (ДП) "Дослідницько-проектний центр кораблебудування", казенне науково-виробниче об'єднання "Форт" МВС України ", казенне підприємство "Укрспецзв'язок".

Крім цього, перелік поповнився п'ятьма об'єктами зі сфери наукової діяльності та шістьма підприємствами в геологорозвідувальній галузі: казенне підприємство "Південукргеологія", Причорноморське державне регіональне геологічне підприємство, Український державний геологорозвідувальний інститут, державне геофізичне підприємство "Укргеофізика", ДНВП "Державний інформаційний геологічний фонд України" і ДП "Українська геологічна компанія".