Увага! Cайт не оновлюється

18 жовтня 2018, 17:54 ( Секретаріат Комісії )

18 жовтня 2018 року у Спеціальній контрольній комісії ВРУ з питань приватизації відбулася робоча нарада

  18 жовтня 2018 року у Спеціальній контрольній комісії ВРУ з питань приватизації відбулася робоча нарада з розгляду наступних питань :
  про захист інтересів держави при створенні, подальшому розвитку та можливої приватизації ТОВ «Запорізький титано -магнієвий комбінат та

щодо ситуації, яка склалась навколо ДП "Прикарпатзахідтранс" Південно-Західного АТ трубопровідного транспорту нафтопродуктів.

            

  У нараді взяли участь народні депутати України: Павло Різаненко, Геннадій Чекіта, Ігор Луценко,   керівник Фонду державного майна України,  відповідальні працівники  Мінфіну, МЕРТу, Мінюсту, Генеральної прокуратури та САП.

   Під час наради було заслухано інформацію Фонду державного майна України, МЕРТ, Генеральної прокуратури та САП щодо ситуації на  ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат».  Відмічено незадовільну роботу  Фонду державного майна України  щодо  управління корпоративними правами держави у ТОВ «ЗТМК», невиконання попередніх рішень Комісії та бездіяльності щодо звільнення директора ТОВ «ЗТМК» стосовно якого триває кримінальне провадження за розтрату 492 млн. грн. та який діє в інтересах приватного учасника товариства на шкоду державним інтересам. 

   

Також було заслухано інформацію  Фонду державного майна України, МЕРТ, Мінюст та Генеральної прокуратури щодо визначення шляхів відновлення права власності України на частину нафтопродуктопроводу Самара-Західний напрямок та Грозний-Армавір-Трудова, що проходять територією України з метою запобігання втрати стратегічно важливого для держави об’єкту.

  

Ігор Луценко наголосив на незадовільну роботу органів виконавчої влади щодо захисту інтересів держави у судових інстанціях, що призвело до втрати на даний час стратегічно важливого для держави об’єкту та наголосив на необхідності пошуку шляхів повернення зазначено активу у власність держави Україна