Увага! Cайт не оновлюється

05 грудня 2018, 18:19 ( Секретаріат Комісії )

Ситуація на ОПЗ і далі погіршується

 Ситуація на Одеському припортовому заводі і далі погіршується, тому до його кризового контролю найближчим часом може бути підключений відібраний Фондом держмайна на конкурсі інвестрадник Pericles Global Advisory, повідомив міністр Кабінету Міністрів, глава Міжвідомчої робочої групи з питань приватизації Олександр Саєнко.

  "Затримка з приватизацією за часом призводить до накопичення дуже великої кількості проблем. На ОПЗ можуть розпочатися безповоротні процеси", - пояснив він агентству "Інтерфакс-Україна" у кулуарах III міжнародного форуму корпоративних директорів необхідність якнайшвидшого залучення Pericles до вирішення проблем підприємства.

 Довідково: Переможцем конкурсу щодо визначення радників у процесі приватизації ПАТ «Одеський припортовий завод» у липні 2018 стала компанія Pericles Global Advisory LLC, яка заснована в 2012 році, є приватною інвестиційною та фінансовою консультаційною компанією, яка базується в Нью-Йорку з філіями та консультативними представництвами в Лондоні. Pericles зосереджується на двох основних напрямках бізнесу: «Стратегічні інвестиції» та «Спеціальні ситуації», а також консультації з питань корпоративного та проектного фінансування.