Увага! Cайт не оновлюється

25 квітня 2018, 16:50 ( Секретаріат Комісії )

Конфіскований Одеський нафтопереробний завод і «Енергія і газ Україна» передадуть в сферу управління Фонду державного майна України

За повідомлення В.о. Голови Фонду державного майна України Віталія Трубарова, конфіскований Одеський нафтопереробний завод і «Енергія і газ Україна» передадуть в сферу управління Фонду державного майна, як того вимагає 632 Постанова КМУ.

Після конфіскації ці підприємства перебували в управлінні ДП «Укртранснафтопродукт», яке підпорядковане Міненерговугілля.

Сьогодні Фонд офіційно передав до Міненерговугілля інвентаризаційні описи необоротних активів конфіскованого майна для їх підписання членами інвентаризаційної комісії – представниками Міненерговугілля та ДП «Укртранснафтопродукт».

Після підписання результатів інвентаризації, а це має відбутися 4 травня, Одеський НПЗ перейде в упраління Фонду, після чого разом з КМУ прийматиметься рішення про повторну приватизацію, оренду чи залишити підприємство у державній власності.

В липні 2017 року Суворовський суд Одеси повернув ПАТ «Одеський нафтопереробний завод» та ТОВ «Енергія і газ Україна» у власність держави.