Увага! Cайт не оновлюється

03 квітня 2018, 17:53 ( Секретаріат Комісії )

3 квітня 2018 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада

 3 квітня 2018 року  у  Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації  відбулася робоча нарада за участю представників ФДМУ, Мінекономрозвитку, Мінінфрастуктури, Мінрегіонбуду, НКРЕКП, Заступник Голови Одеської міськради, Президент Союзу хіміків України та Президент Асоціації «УкрТЕЦ», арбітражні керуючі ПАТ «Одеська ТЕЦ», ПАТ  «Сумихімпром», ДСК "ЧМП", представники  «ДТЕК».

  На нараді було обговорено  питання  щодо майнового стану та перспектив подальшої діяльності  ПАТ «Одеська ТЕЦ», зокрема припинення процедури ліквідації, переходу до процедури банкрутства та  умов передачі Одеської ТЕЦ  до комунальної власності для збереження ТЕЦ як основного джерела теплопостачання міста Одеса.

   Розгляд питання про стан підготовки до приватизації ПАТ «Сумихімпром» перенесено. Народний депутат України-член Комісії Нечаєв О.І. акцентував увагу щодо небезпечної ситуації з утилізацією промислових відходів на зазначеному підприємстві.   

   Розгляд питання «Виконання покупцем ПАТ "ДТЕК Західенерго" інвестиційних зобов’язань» перенесено.