Увага! Cайт не оновлюється

12 лютого 2018, 15:17 ( Секретаріат Комісії )

Урядовий комітет з економіки затвердив польський філіал компанії Ernst & Young радником для підготовки до приватизації ПАТ «Центренерго».

 

Урядовий комітет з економіки затвердив польський філіал компанії Ernst & Young радником для підготовки до приватизації ПАТ «Центренерго». До продажу буде запропоновано 78,2 відсотки акцій. Про це на своїй FB сторінці повідом. в.о. Голови ФДМУ Віталій Трубаров.

Затвердження радника, це старт у процесі підготовки підприємства до продажу. Ernst & Young має не більше аніж чотири місяці для проведення всіх необхідних аудитів, приведення документообігу до міжнародного зразку та пошуку інвесторів. Однак, переконаний, що нам вдасться виконати всесь необхідний перелік заходів значно швидше - зазначів Віталій Трубаров.

До складу ПАТ "Центренерго" входять три теплові електростанції – Вуглегірська, Зміївська та Трипільська. Сумарна проектна потужність станцій становить 7690 МВт, що дорівнює близько 14% від загальної потужності електростанцій України. У загальному обсязі виробництва електроенергії України частка виробленої електроенергії ПАТ „Центренерго” складає близько 8%.