Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

02 травня 2019, 12:45

528 мільйонів гривень за оренду державного майна перераховано до бюджету

  "Рубіж у півмільярда гривень пройдено. Фонд перерахував до бюджету країни за неповних 4 місяці нового року 528,7 мільйона гривень за оренду державного майна" - повідомив керівник Фонду державного майна України Віталій Трубаров.
Інформаційно: річний план на 2019 передбачає 1,2 мільярда гривень надходжень від оренди ЦМК та іншого державного майна до Державного бюджету України. План виконано на 44,07%.
 "Державне майно користується попитом, особливо в промислових регіонах країни. Однак неприйняття нового закону про оренду гальмує розвиток орендних відносин між державою і бізнесом, величезна частина державного майна продовжує занепадати, або незаконно здається в оренду їх балансоутримувачами. Новий закон це в першу чергу електронні аукціони, мінімальний час передачі майна в оренду, спрощена процедура укладання договору, без додаткових запитів і дозволів, ефективний захист від недобросовісних орендарів, повна заборона оренди юридичним і фізичним особам, пов'язаним з країною-агресором Російською Федерацією та багато інших необхідних норм для формування цивілізованого, європейського ринку оренди"- написав він на своїй сторінці у Facebook.