Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

23 квітня 2019, 14:38

Банкрутство за новим Кодексом

  Кодекс України з процедур банкрутства підписано і оприлюднено у газеті Голос України. Сподіваємося, що в Україні нарешті запрацює ефективна процедура банкрутства, яка потрібна для зростання країни в рейтингу Doing Business.    
    «З новим кодексом підприємства нарешті зможуть результативно розпочинати процедуру банкрутства, проходити санацію і виходити з неї. А для цього слід створити цілком прозору та зрозумілу процедуру реалізації майна боржника через публічний онлайн-аукціон.
   Протягом багатьох років продаж майна був фікцією і постійним каменем спотикання в інтересах кредиторів, боржників та усіх учасників процедури банкрутства. Закриті аукціони проводились дуже непрозоро, з обмеженим доступом, і часто активи за безцінь купували “свої”. Ситуація певною мірою схожа з  малою приватизацією минулих років, коли ціни на закритих торгах занижувалися в рази».
   Детальніше читайте тут: biz