Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

14 лютого 2019, 17:50

Енергоатом та Турбоатом укладуть контракт на суму близько 500 мільйонів гривень

 Президент України Петро Порошенко анонсував, що сьогодні НАЕК "Енергоатом" та харківське підприємство "Турбоатом" укладуть контракт на суму близько 500 мільйонів гривень. "Я сьогодні знаю, що пан Недашковський з "Енергоатому" та пан Суботін з "Турбоатома" десь приблизно на півмільярда гривень укладуть контракти. І гроші прийдуть до Харкова, і будуть замовлення. І це є політикою держави. І цим коштом буде забезпечено зростання промислового виробництва, а також вихід на найбільший у світі ринок Європейського Союзу", - сказав він під час сьогоднішнього робочого візиту в Харківську область. Петро Порошенко не став уточнювати деталі контракту.
 "Сьогодні відбудеться підписання найважливіших контрактів - контрактів, які свідчать, що Україна зробила високий, вагомий крок вперед не тільки по прориву на ринки іноземних держав в умовах, коли Росія забезпечила ембарго для українських товарів, закрила доступ наших товарів на російські ринки, щоб це болісно вдарило не тільки по виробничникам, не тільки за директорам і власникам заводів, а в першу чергу з робочого класу", - додав він.

 Детальніше читайте на УНІАН  

Інформаційно: Кабінет Міністрів України 16.01.19 затвердив перелік об'єктів великої приватизації на 2019 рік, виключивши з нього ПАТ "Турбоатом", який має стратегічне значення для економіки та безпеки держави.