Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

07 лютого 2019, 17:14

Суд відкрив провадження за касацією власників про повернення "ЗТМК" у власність держави.

    Суд відкрив провадження за касацією Tolexis Trading Limited і «Запорізький титано-магнієвий комбінат» (ЗТМК) на рішення Господарського суду Запорізької області та Центрального апеляційного госпсуду про повернення ЗТМК у власність держави. Таке рішення ухвалив Касаційний господарський суд.
   Як відомо, ухвалою Господарського суду Запорізької області було задоволено позов керівника САП Холодницького про розірвання договору про заснування ТОВ «ЗТМК» та додаткову угоду до нього в зв'язку з істотним порушенням вимог договору Tolexis Trading Limited. Пізніше, Tolexis Trading Limited і ТОВ «ЗТМК» подали апеляційну скаргу на це рішення, але Центральний апеляційний госпсуд залишив його без змін.

Детальніше читайте тут: slovoidilo

Спеціальна контрольна комісія ВРУ з питань приватизації неодноразово розглядала це питання і тримає на постійному контролі.