Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

30 листопада 2018, 17:26

Україні важливо сьогодні продовжувати процес прозорої і чесної приватизації

У Берліні, 29 листопада Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та канцлер ФРН Ангела Меркель відкрили Третій німецько-український діловий форум.
"Україна стійко дивиться у майбутнє, адже має чіткий план реформ, історії успіху підприємців, а також позитивні сигнали щодо подальшої співпраці від міжнародних партнерів. Про це сказав Прем’єр-міністр України  під час виступу у Берліні.
"..Завдяки ухваленому на початку року Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» стартувала «мала» приватизація, що дало можливість проводити прозорі електронні аукціони з продажу невеликих об’єктів державної власності.
   Станом на сьогодні вже проведено 316 успішних аукціонів, дохід від продажу цих об’єктів складає майже 435 мільйонів гривень".- нагадав Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко під час німецько-українського ділового форуму і додав: Україні сьогодні важливо продовжувати процес прозорої і чесної приватизації.
Детальніше можна ознайомитися за посиланням: Урядовий портал