Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

06 липня 2018, 16:31

Фонд держмайна заявляє про ризик зриву "малої" приватизації через МЕРТ

Фонд держмайна закликає до якнайшвидшого прийняття законодавчо-правових актів, необхідних для запуску малої приватизації. Про це заявив керівник Фонду Віталій Трубаров: "Відсутність порядку визначення додаткових умов продажу - це надважливе питання, адже понад 60 відсотків підприємств буде виставлятися на продаж саме з умовами. А на сьогодні цей нормативний документ відсутній.

Кабінет Міністрів України визначив відповідальним за підготовку нормативних актів для запуску малої приватизації МЕРТ. Цей документ мав бути розроблений у березні - квітні і 10 травня винесений на розгляд Уряду. Однак, насьогодні відсутній навіть проект.

Без вирішення цього питання досягнути головної мети приватизації - прискорення економічного зростання, залучення іноземних і внутрішніх інвестицій, буде складно.

Відсутність Порядку також унеможливить виставлення на продаж цих підприємств."

Більш детально можна ознайомитися за посиланням: Українська правда, Interfax-Україна