Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

02 липня 2018, 10:39

Велика приватизація: чи вдасться ОПЗ, Сумихімпром та ЗАЛК вирвати з рук Фірташа і Дерипаски

  Закінчилось перше півріччя 2018 року, а обіцяна велика приватизація так і не розпочалася. Щодо проблемних питань, які пов’язані з перлинами української промисловості – ПАТ «Одеський припортовий завод», ПАТ«Сумихімпром» та ПАТ «Запорізький алюмінієвий комбінат», висловилися народні депутати України- перший заступник голови Спеціальної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації  Ігор Лапін та заступник голови Спеціальної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації Павло Різаненко. 

  Приватизація зазначених підприємств планувалася відповідно до «старого» закону про приватизацію, натомість Уряд своїм розпорядженням від 10 травня 2018 року №358 дав старт приватизації цих об’єктів відповідно до нового закону про приватизацію.

  Стан підготовки зазначених підприємств (ОПЗ, Сумихімпром, ЗАлК) до приватизації постійно обговорюється на робочих нарадах Спеціальної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації та тримається на контролі.

        Детальніше можна ознайомитися за посиланням: УНІАН