Увага! Cайт не оновлюється

Повідомлення

Перейти до розділу
27 серпня 15:59
ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ ВРУ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ (2014-2019 роки) посилання...
05 липня 09:05
04 липня 2019 року у Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації відбулася робоча нарада докладніше
03 липня 10:00
04 липня 2019 року відбудеться засідання Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації докладніше

Діяльність Комісії

26 вересня 2017, 12:16

29 вересня 2017 року за адресою: вул. Грушевського 18/2, кімн. 12 відбудеться «круглий стiл» на тему «Перші кроки у становленні миру. Формування мирних процесів на Сході України. Міжнародний досвід» Початок о 14:00.

 

Оголошення

 

За підтримки комітету ВР з питань прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин,  Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Спеціальна контрольна комісія Верховної Ради України з питань приватизації 29 вересня 2017 року   проводить      «круглий стiл» на тему «Перші кроки у становленні миру. Формування мирних процесів на Сході України. Міжнародний досвід».             

В ходi заходу планується, зокрема, обговорити проблеми: участі суспiльства в формуваннi мирних процесів, концепцію вирішення конфлікту в Україні на Сході України з залученням  міжнародного досвіду  врегулювання конфліктів; досвід мирних процесів в Північній Ірландії; фактори, які формують взаємодію влади з місцевими громадами; усунення першопричини насилля та трансформація конфліктів, які торкаються людей; досвід та роль Мінського переговорного процесу в становленні миру на Донбасі; думки експертів стосовно  Миротворчої  місія ООН на Донбасі та  iншi актуальнi питання розвитку примирення у суспiльних вiдносинах.

До участi у заходi запрошуються народнi депутати України, представники оргaнів  державної влади, наукового середовища, громадських та мiжнародних органiзацiй. Передбачається участь у роботi «круглого столу» експертів  незалежної Мiжнародної миротворчої Органiзацiї «Ресурси примирення» (Велика Британія), яка працює з роздiленими конфлiктом людьми на конфлiктних (пост-конфлiктних) територiях світу, для попередження насилля, врегулювання конфліктів та популяризації iдеї мирного суспільства та PCI (Велика Британія), Представників від України у Мінській переговорній Тристоронній контактній групі.

 

Захiд вiдбудеться 29 вересня 2017 року за адресою: вул. Грушевського 18/2, кімн. 12.   Початок о 14:00.