Увага! Cайт не оновлюється

29 березня 2019, 16:37 ( Секретаріат Комісії )

САП про деталі пропозиції хабара судді у справі ТОВ «Запорізькій титано-магнієвий комбінат»

  У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) розповіли деталі пропозиції хабаря учаснику колегії суддів Нінель Марченко у справі за обвинуваченням директора ТОВ «Запорізькій титано-магнієвий комбінат» (ЗТМК) Володимира Сивака. Відповідну інформацію 27 березня 2019 оголосив в судовому засіданні прокурор САП Вадим Сидоренко.
     Так, прокурор знову подав заяву про відвід колегії суддів у справі ЗТМК, посилаючись на упередженість суддів. Зокрема, Сидоренко зачитав деталі протоколу допиту судді Марченко. За його словами, представник юридичного відділу товариства- Шостак у месенджері WhatsApp у листопаді 2018 року зателефонував судді Марченко та попрохав підійти до її автомобіля, який стояв біля будівлі суду. Після чого він повідомив, що мав зустріч із головуючим у справі суддею Олександром Яцуном та домовився про винесення виправдувального вироку у справі ЗТМК.   Детальніше можна ознайомитися за посиланням: Слово і Діло.

Спеціальна контрольна комісія ВРУ з питань приватизації неодноразово розглядала це питання на своїх засіданнях та нарадах і тримає на постійному контролі.