Увага! Cайт не оновлюється

14 березня 2019, 10:40 ( Секретаріат Комісії )

Шануймо тих, хто в критичний для країни час за покликом серця став до лав Збройних Сил України – Українські Воїни – АТО! Дякуємо вам!

14 березня у нашій державі відзначається День українського добровольця.

Верховною Радою України ця дата встановлена на знак вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Відтоді, як почалася неоголошена війна на Cході країни, кожен українець переживає цей біль по-різному: люди стали волонтерами, створили благодійні організації, допомагаючи нашим військовим та мирним жителям у зоні бойових дій; багато пішло добровольцями на фронт. Ці люди – патріоти з великої літери, які за покликанням серця стали захисниками нашої держави. Своєю мужністю та любов’ю до Батьківщини вони надихають кожного з нас на усвідомлення справжньої цінності таких понять, як свобода та незалежність. Не залишились осторонь і наші колеги: перший заступник Голови Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації - народний депутат України Ігор Олександрович Лапін та головний консультант секретаріату Комісії Олександр Олександрович Бугайов.




Бажаємо всім, хто боронить нашу державу, міцного здоров’я, благополуччя, а Україні – щасливого і мирного майбутнього, у якому немає місця війні.