Увага! Cайт не оновлюється

18 лютого 2019, 16:55 ( Секретаріат Комісії )

За півроку малої приватизації держава заробила понад 808 млн грн

    За перші 6 місяців (Перший аукціон у системі відбувся 17 серпня 2018 року) малої приватизації відбулося 593 успішні електронні аукціони, які принесли державному та місцевим бюджетам понад 808 млн грн. Про це заявив Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів, коментуючи перші підсумки реалізації нового закону “Про приватизацію державного і комунального майна”.
    Станом на 18 лютого до реєстру з малої приватизації внесено 1812 об’єктів.  Загальна кількість оголошених аукціонів по виставленим об'єктам - 2078 (по одному об’єкту може проводитись декілька аукціонів), загальна оголошена вартість продажу по об’єктам становить майже 2,25 млрд грн.
Інформаційно: Згідно з Законом України "Про приватизацію державного і комунального майна", який набув чинності в березні 2018 року, мала приватизація відбувається через електронну систему ProZorro.Продажі. Мова йде про активи державної і комунальної власності вартістю до 250 млн грн. Виставляють об'єкти в рамках малої приватизації Фонд державного майна України, а також місцеві органи влади.
Детальніше читайте на сайті МЕРТ