Увага! Cайт не оновлюється

Головна > Документи > Слухання > Слухання в Комісії
17 травня 2018, 17:48 ( Секретаріат Комісії )

17 травня 2018 року у Спеціальній контрольній комісії з питань приватизації відбулися комітетські слухання на тему: «Приватизація об’єктів вугледобувної галузі: проблеми і перспективи».


     
У Комітетських слуханнях взяли участь народні депутати України Лапін І.О., Різаненко П.О., Войціцька В.М., Бондар М.Л., Підлісецький Л.Т., представники Фонду державного майна України, відповідальні працівники Мінекономрозвитку, Міненерговугілля, керівники Волинської, Львівської та Донецької ОДА, керівники вугільних підприємств і об’єднань, голови галузевих профспілок, експерти та фахівці вугільної галузі.

Під час слухань було обговорено актуальні проблеми реформування вугледобувної промисловості України, проблемні питання, що стримують процеси приватизації та ускладнюють залучення інвестицій в розвиток вугільної галузі, завершення створення державного підприємства “Національна вугільна компанія”.

Наголошено на необхідності визначення критеріїв, умов приватизації та соціального захисту працівників вугледобувних підприємств, що підлягатимуть приватизації. За результатами узагальнення виловлених на комітетських слуханнях пропозицій розроблені рекомендації для органів виконавчої влади.